Ilmoittautuminen & ehdot & muut käytännöt

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Rekisteröidy tuntivarausjärjestelmäämme täältä

Rekisteröitymisen jälkeen voit varata paikan tunneille järjestelmän kautta. Tuntivaraukset tehdään tuntikalenterin kautta aina, kun tulet kertakäynnille tunnille, käytät  sarjakorttia, tai korvaat kausituntiasi.

Tunnin varaukseen ei ole aikarajaa. Järjestelmä näyttää, onko tunnilla tilaa. Mikäli tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos tunnille vapautuu peruutuspaikka, järjestelmä lähettää sähköposti-ilmoituksen kaikille jonossa oleville, jonka jälkeen ensimmäinen paikkansa vahvistanut saa paikan.

Tuntien hinnat ja maksutavat löydät täältä

 TUNNIN PERUMINEN

Peruthan tuntisi mahdollisimman pian tuntivarausjärjestelmän kautta aina, kun et pääse tunnille! Tuntivarauksen voi poistaa tuntivarausjärjestelmän kautta viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Äkillisemmissä peruutustapauksissa ilmoitus tekstiviestitse 040 717 3023. Perumattomasta, käyttämättömästä tuntivarauksesta perimme kertakäynnin hinnan.

ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE – säännöllisen treenaajat valinta! 

Haluatko käydä tunneilla säännöllisesti, vähintään kerran viikossa? Kausi-ilmoittautuminen on silloin helpoin ja edullisin tapa treenata. Mitä useammin viikossa käyt, sitä edullisempi tuntihinta.

Olemme jakaneet vuoden viiteen kauteen;

 • 1. kevätkausi – tammikuun alusta maaliskuun puoliväliin
 • 2. kevätkausi – maaliskuun puolivälistä toukokuun loppuun
 • Kesäkausi – kesäkuun alusta elokuun puoliväiin
 • 1.syyskausi – elokuun puolivälistä lokakuun puoliväliin
 • 2.syyskausi – lokakuun puolivälistä jouluun

Kausien tarkat päivämäärät ja hinnat löydät täältä

Ilmoittaudu valitsemallesi viikkotunnille/tunneille yhdeksi tai kahdeksi kaudeksi kerrallaan sähköpostitse anne@studioloft.fi. Voit ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Tämän jälkeen sinun ei enää tarvitse varata erikseen paikkoja tunneille tuntivarausjärjestelmän kautta, vaan varaamme automaattisesti sinulle paikat kaikille kyseisille tunneille kauden ajaksi. Rekisteröityminen tuntivarausjärjestelmään täytyy silti tehdä.

Mikäli et joskus pääse tunnille, peru oma paikkasi tunnilta tuntivarausjärjestelmän kautta ja varaa sieltä myös paikka korvaavalle tunnille. Tunnit on mahdollista korvata maksetun kauden aikana ja viimeistään viikon kuluessa kauden loppumisen jälkeen.

Haluatko vaihdella tunteja, mutta käyt silti viikottain treenaamassa?
Olet silti oikeutettu kausimaksuun, joka on sarjakorttia edullisempi. Tässä tapauksessa tee varaus haluamillesi tunneille itse tuntikalenterin kautta, ja ilmoita kaudelle osallistumisesta sähköpostitse, ja kerro käytkö yhdellä, kahdella vai kolmella tunnilla/ vk, tai jos haluat ostaa anytimekortin.

Kausimaksusta lähetetään lasku sähköpostitse. Jos tulet mukaan kesken kauden, kausimaksu lasketaan jäljellä olevien tuntien mukaan. Kerro ilmoittautuessa, jos haluat maksaa liikunteseteleillä yms maksutavoilla.

TREENAAMINEN SARJAKORTILLA TAI KERTAMAKSULLA

Varaa haluamillesi tunnille paikat tuntikalenterista. Voit ostaa sarjakortin tai maksaa kertakäynnin paikanpäällä tunnille tullessasi.

KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN  JA PERUUTUSEHDOT

 • Kursseille ilmoittaudutaan kurssit ja workshopit-sivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.
 • Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen, kun kurssin alkamisäivään on 5pv. Tätä ennen kurssin voi perua kirjallisesti ilmoittautumislomakkeella.
 • Sairastapauksissa peruutusajan mentyä umpeen,  kurssimaksusta palautetaan 50% lääkärin todistusta vastaan.
 • Oma kurssipaikka on mahdollista siirtää toiselle, asiakkaan osoittamalle henkilölle, jos  peruutusaika on mennyt umpeen, mutta kurssi ei ole vielä alkanut.
 • Kurssilta poissaoloja on mahdollista korvata kurssin keston ajan viikkotunneilla.

VAKUUTUS JA VASTUU HARJOITTELUSTA

Jokainen osallistuu harjoituksiin omalla vastuulla, Tunnin ohjaaja tai Studio Loft/ Poleventures Oy ei vastaa loukkaantumisista harjoituksessa. Harjoittelija/ huoltaja vastaa itse asianmukaisesta vakuutuksesta, joka kattaa liikuntasuorituksesta aiheutuneiden vammojen hoidon, tai liikuntasuorituksessa tapahtuneen tapaturman aiheuttaneen vahingon harjoittelijalle.

TURVALLISUUS

 Studio Loft (Poleventures Oy) vastaa harjoitteluvälineiden asianmukaisesta kunnosta ja turvallisuudesta, mutta harjoittelijalla itsellään on vastuu omasta terveydestään liikkeitä suoritettaessa. Kuuntelemalla ohjaajan antamia ohjeita, tekemällä harjoitteet ohjeiden mukaan, ja kuuntelemalla omaa kehoaan, harjoittelu on turvallista. Keskittyminen ja riittävä vireystila ovat olennaisimmat tekijät turvalliseen ja hyvään harjoitteluun. Harjoittelijan tulee ilmoittaa ohjaajalle mahdollisista sairauksista, raskaudesta, tai muista seikoista, jotka saattavat vaikuttaa harjoitteluun.

VARUSTEET

Tankotanssi

 • lyhet shortsit
 • pitkälahkeiset, joustavat housut (lämmittelyiden, pyörähdysharjoitteluiden ja loppuvenyttelyiden ajaksi)
 • pieni pyyhe hien kuivaamista ja tangon pyyhkimistä varten
 • Juomapullo
 • käsikorut, kuten sormukset, rannekello ja rannekorut pois.

Ilmajooga ja muut hammock tunnit

 • Vetoketjuttomat vaatteet, kainalot peittävä paita ja pitkälahkeiset housut. (Esim. trikoissa olevat pienet vetoketjut voi suojata teippaamalla)
 • Näkyvät korut ja kellot pois, myös korvakorut, lävistykset ym. Vaikeasti pois otettavat korut voit suojata teippamalla.
 • Juomapullo

Pilates/ Method Putkisto 

Joustavat, pehmeät vaatteet ja juomapullo. Etenkin Method Putkisto tunnille kannattaa varata pitkähihaista mukaan. Jalkineita ei tarvita, olemme sukkasillaan tai paljain jaloin. (Halutessasi voit pitää jalassa pehmeitä tossuja.) Omaa mattoa ei tarvitse ottaa mukaan, kaikki tarvittava välineistö löytyy studiolta.

TUNNILLE SAAPUMINEN

Saavuthan tunnille ajoissa. Tuntien väleissä on 10-15 min pituiset tauot, joiden aikana saleihin voi tulla sisään. Taukojen aikana salien ovet ovat auki. Oven ollessa kiinni tunti on meneillään, odotathan silloin käytävällä tunnin loppumista. Ovi avataan heti tunnin loputtua. Molemmissa saleissa on pukuhuoneet. WC:t ovat käytävällä lähellä rappukäytävää. Käytettävissä on myös suihku, jotka sijaitsevat rappukäytävän toisella puolella (Perhosvoltin puolella).