Miten aloitan?

Tankotanssin

A) Osallistumalla tankotanssin alkeiskurssille.

Kurssille osallistumalla saat pehmeimmän aloituksen lajin pariin. Kurssilla edetään progressiivisesti, tutustutaan välineeseen, oikeisiin tankotanssitekniikoihin, sekä kehonhallintaan yleisesti. Kurssien aikataulut ja ilmoittautumiset löydät täältä ->

B) Osallistumalla tankotanssi 1 -tunnille

Jos alkeiskurssia ei ole juuri meneillään, tai et pysty osallistumaan sille, voit tulla myös suoraan tankotanssi 1 tunnille, joka on alkeis/perustason tunti. Tunnilla saattaa olla myös tankotanssia jonkin aikaa harrastaneita, mutta ohjaaja huomioi eri tasoiset treenaajat, ja helpottaa /vaikeuttaa harjoitteita jokaiselle sopiviksi. Tule rohkeasti mukaan! Kannustamme toinen toisiamme! Ilmoittaudu tunnille tuntikalenterin kautta täältä, voit maksaa tutustumistunnin paikanpäällä, ja keskustella ohjaajan kanssa miten haluaisit jatkaa treenausta (sarjakortilla/ kausimaksulla).

Mikäli olet käynyt aikaisemmin tankotanssitunneilla jossain muualla, voit ilmoittautua suoraan mielestäsi sopivan tasoiselle tunnille. Voit käydä kokeilemassa eri tunteja ja päättää sen jälkeen esim. kausi-ilmoittautumisesta. 

 

 Pilateksen/ Method Putkiston

A) käymällä alkeiskurssin

Kurssin jälkeen voit ilmoittautua viikkotunneille. Kurssien aikataulut ja ilmoittautumiset löydät täältä 

B) Ottamalla yksityistunnin

Yksityistunnilla käymme perusasiat ja käsitteet läpi. Tämän jälkeen voit ilmoittautua tunneille. Näin voit aloittaa milloin tahansa sinulle sopii! Ota yhteyttä anne@studioloft.fi tai 040 717 3023

Mikäli olet käynyt aikaisemmin Method Putkisto tunneilla tai koulutetun pilatesohjaajan tunneilla/ kurssilla (esim. MP Pilates / somatic pilates), voit aloittaa tunneilla milloin tahansa.

Ilmajoogan

Rauhallisen ja mielyttävän aloituksen saat starttitunnilla. Mikäli starttitunnin ajankohta ei käy, myös ilmajooga 1 tunnille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta, ohjaajat huomioivat ensikertalaiset ja opastavat ilmajoogaliinan käytössä ja liikkeiden tekemisessä tarvittaessa henkilökohtaisesti. Ilmoittaudu tunnille tuntikalenterin kautta täältä, voit maksaa tutustumistunnin paikanpäällä, ja keskustella ohjaajan kanssa miten haluaisit jatkaa treenausta (sarjakortilla/ kausimaksulla).