Miten aloitan?

Tankotanssin/tankoakrobatian: 

A) Osallistumalla tankotanssin alkeiskurssille.

Kurssille osallistumalla saat pehmeimmän aloituksen lajin pariin. Kurssilla edetään progressiivisesti, tutustutaan välineeseen, oikeisiin tankotanssitekniikoihin, sekä kehonhallintaan yleisesti. Kurssien aikataulut ja ilmoittautumiset löydät täältä ->

B) Osallistumalla alkeis/perustason viikkotunnille

Jos alkeiskurssia ei ole juuri meneillään, tai et pysty osallistumaan sille, voit tulla myös suoraan tankotanssin alkeis/perustason tunnille. Tunnilla saattaa olla myös tankotanssia jonkin aikaa harrastaneita, mutta ohjaaja huomioi eri tasoiset treenaajat, ja helpottaa /vaikeuttaa harjoitteita jokaiselle sopiviksi. Tule rohkeasti mukaan! Kannustamme toinen toisiamme!

C) Osallistumalla tankoakrobatia tunnille

Tankoakrobatiatunnille voi osallistua heti, ilman aiempaa tankoilukokemusta. Tällä tunnilla korostetaan voiman tuottoa, vahvaa kehonhallintaa ja akrobatiaa. Ohjaaja huomioi eri tasoiset treenaajat, ja helpottaa /vaikeuttaa harjoitteita jokaiselle sopiviksi.

Mikäli olet käynyt aikaisemmin tankotanssitunneilla jossain muualla, voit ilmoittautua suoraan mielestäsi sopivan tasoiselle tunnille. Voit käydä kokeilemassa eri tunteja ja päättää sen jälkeen esim. kausi-ilmoittautumisesta. Kokeilutunnit lisätään kausimaksuun kausihinnan mukaisesti.

 Pilateksen/ Method Putkiston

A) käymällä alkeiskurssin

Kurssin jälkeen voit ilmoittautua viikkotunneille. Kurssien aikataulut ja ilmoittautumiset löydät täältä ->

B) Ottamalla yksityistunnin

Yksityistunnilla käymme perusasiat ja käsitteet läpi. Tämän jälkeen voit ilmoittautua tunneille. Näin voit aloittaa milloin tahansa sinulle sopii! Ota yhteyttä anne@studioloft.fi tai 040 717 3023

Mikäli olet käynyt aikaisemmin Method Putkisto tunneilla tai koulutetun pilatesohjaajan tunneilla/ kurssilla (esim. MP Pilates / somatic pilates), voit aloittaa tunneilla milloin tahansa.