Tanssitunnit

TUNTIKUVAUKSET

 

SHOWTANSSI

Showtanssitunneilla pääset tutustumaan hauskalla ja vauhdikkaalla tavalla eri tanssilajeihin! Tämä monipuolinen laji voi yhdistellä aineksia oikeastaan mistä tahansa tanssityylistä aina perinteisistä baletista ja musikaalitanssista jazz- ja nykytanssiin, latinalaisiin tansseihin sekä uudempiin lajeihin, esim. street- ja discotanssiin. Tunnit koostuvat kehoa vahvistavasta ja lämmittävästä aloituksesta, balettiin ja jazztanssiin pohjautuvista tekniikkaharjoituksista, tanssisarjasta sekä loppuvenyttelystä. Tärkeää tunneilla on musiikista, liikkeestä ja omasta kehosta nauttiminen! Showtunnille kannattaa varustautua vesipullolla, hiuslenkillä, sukilla sekä pitkälahkeisilla ja –hihaisilla vaatteilla.

Tunti on alkeis/ perustason tunti. Tunti soveltuu sekä aloittelijoille, että hieman tanssia jo harrastaneille, harjoiteltavia liikkeitä sovelletaan osallistujien taitotason mukaisesti. Tunnilla pysytellään helpohkoissa liikkeissä ja tanssisarjoissa. Tunti pidetään tankosalissa, ja tankoja hyödynnetään niin tekniikkaharjoituksissa, kuin tanssisarjoissakin. Tankotanssiosaamista ei kuitenkaan tarvitse olla.

 

 Kevätkaudella 2020 Showtunti sunnuntaisin klo 15.30-16.30

Tutustu ilmoittautumis- ja maksukäytäntöihimme täältä

Siirry tästä tuntikalenteriin

Voit tarkastella ja selata tuntikalenteria kirjautumatta ohjelmaan. Varaaksesi tunnille paikan, kirjaudu varausohjelmaan tuntikalenterin kautta.

Tuntivarauksien peruminen viimeistään 6h ennen tunnin alkua. Äkillisemmissä peruutustapauksissa tekstiviesti  numeroon 040 7173023