Ohjaajat

Anne Laakkonen

Anne on Studio Loftin perustaja ja omistaja. Hän on Method Putkisto instituutin kouluttama ja lisensoima (2013) Method Putkisto- ja MP Pilates –ohjaaja. Hänen pääkouluttajanaan on toiminut menetelmien kehittäjä Marja Putkisto.  Anne kehittää ammatitaitoaan vuosittaisilla ohjaajien lisäkoulutuksilla, käymällä toisten ohjaajien tunneilla, sekä tutkimalla itse liikkeitä ja anatomisia prosesseja oman kehon kautta. Ilmajoogaohjaaja-koulutuksen Anne on suorittanut tammikuussa 2018.

Tankotanssin Anne on aloittanut Pole4fitillä 2009, jossa on myös toiminut opettajana tammikuusta 2010 lähtien. Mallia, oppia ja inspiraatiota hän on saanut kansainvälisiltä tankotanssitähdiltä useissa workshopeissa. Anne on kouluttanut myös itse uusia tankotanssin ohjaajia ympäri Suomea. Anne on esiintynyt ja kilpaillut tankotanssissa kansainvälisellä tasolla. Koreografioissaan hän käyttää vahvasti laajaa tanssitaustaansa, ja Annen tankotanssityylini onkin hyvin tanssillinen ja ilmaisullinen.

“Tanssijana ja ohjaajana olen työskennellyt kehonhallinnan parissa päivittäin pitkään, mutta peryhdyttyäni Method Putkistoon ja MP Pilatekseen, eteeni avautui uusi ovi kehonhallinnan todelliseen ytimeen. Nautin valtavasti opettamisesta, siitä että saan jakaa näitä oppeja, jotka ovat mullistaneet oman ymmärrykseni kehosta, ja siitä, että saan nähdä tulokset myös asiakkaissani.

 Näitä kehonhallinnan oppeja käytän ja sovellan myös tankotanssi- ja tanssitunneilla. Liikkeiden opettamisessa minulle on tärkeää, että liikettä ei opita vain “ulkoisesti” tekemällä tietyn näköinen suoritus, vaan opitaan myös tunnistamaan, hahmottamaan ja kontroloimaan liike omassa kehossa sisältäpäin. Mielen ja kehon yhteistyön oppiminen on valtavan palkitsevaa!”


 Hanna Knihtilä

Hanna on Somatic Studiolta valmistunut pilatesohjaaja. Hänellä on takanaan vuosien työkokemus terveydenhuollon alalla urheiluhierojana sekä neljän vuoden osteopatiaopinnot Ortopedisen Osteopatian Koulutuskeskuksessa (OOKK).Ilmajoogaohjaaja-koulutuksen Hanna on suorittanut kesällä 2017. Hannalla on myös vahva urheilutausta jalkapalloilijana ja takanaan kuusi vuotta liigapelaajana. Kehonhuoltotuntien ohjaajana Hanna nauttii siitä, että voi ohjata ja opettaa ihmisiä aktiiviseen ja omaehtoiseen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen, ja sen parantamiseen liikunnan avulla.

Tankotanssin Hanna on aloittanut Pole4fitillä, jossa hän on toiminut myös tankotanssiohjaajana tammikuusta 2012 lähtien. Intohimoisena treenaajana tunnettu Hanna kilpailee kansainvälisellä tasolla, sekä esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja gaaloissa. Hanna esiintyy myös yhdessä Annen kanssa duona, sekä Vertiga- tankotanssiryhmän ryhmän kanssa. Hänen harrastuksiin kuuluvat lisäksi ilma-akrobatia, akrobatia ja tanssi (baletti ja nykytanssi).

Hanna tunnetaan tankotanssi-yhteisössä lempinimellä He-man, eikä suotta! Hannan vahvuus on voima ja hallinta, sekä asiantuntemus sen saavuttamiseen ja maksimaaliseen käyttöön.

Hanna on tarkka siitä, että asiat tehdään huolella ja oikein. “Pidän tärkeänä hyvän olon tavoittelua ja liikunnan iloa. Treenataan tosissaan, mutta ilolla!”


Heini Harjaluoma

Heini on helsinkiläinen kehotyöläinen, tanssitaiteilija, esiintyjä ja tanssin- ja liikkeenohjaaja. Hän aloitti tanssin ja vapaan liikkeen pienenä kotinsa takkahuoneesta ja jatkoi lähes kaikkien tanssilajien, teatterin ja useiden liikuntalajien kautta nykytanssiin. Heini on valmistunut Lontoolaisesta somatiikkaan, pilatekseen ja kehotietoisuuteen erikoistuneesta Trinity Laban Conservatoire:sta tanssitaiteiden kandidaatiksi. Tätä ennen hän on valmistunut liikuntaneuvojaksi ja henkilökohtaiseksi valmentajaksi (PT) Kisakallion Urheiluopistosta. Lisäksi Heini on opiskellut tietoisuutekniikoita ja energiahoitoa.

Heini pitää tärkeänä oman kehon tarkkaa tuntemusta ja kuuntelua. Hänellä on halu jakaa maailmalla oivaltamaansa tietoa ja taitoa eteenpäin ja inspiroida ihmisiä liikkumaan sekä kohtaamaan kehonsa ja itsensä. Heinin tunneilla huomioidaan kehotietoisuus unohtamatta tanssiteknistä osaamista ja tanssista ja liikkeestä nauttimista. Heini opettaa Studio Loftilla nykytanssia, ilmajoogaa sekä kehonhuoltotunteja.


Hanna Kunnas

Hanna on koulutukseltaan kielten- ja luokanopettaja, joka on erikoistunut opinnoissaan liikuntaan ja tanssipedagogiikkaan. Tankotanssin hän aloitti vuonna 2010, ja on ohjannut vuodesta 2012 lähtien, tankotanssin ja baletin lisäksi myös ilmajoogaa kesästä 2017 saakka. Hannalla on kilpatausta muodostelmaluistelussa ja showtanssissa sekä kansainvälistä kokemusta myös tankotanssikisoista ja fyysisen teatterin puolelta. Hannan tunneilla keskitytään liikkumisesta nauttimiseen ja itsensä voittamiseen lempeästi ja turvallisesti. Hanna opettaa Studio Loftilla Showtanssia, lasten tankoakrobatiaa, ja tankotanssia.


Reetta Lagerström

Reetta on kokenut perheliikunnan ja lasten liikunnan ohjaaja, sekä joogaohjaaja (RYT 500). Reetta on valmistunut Vierumäen urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi, ja on tutkinnossaan erikoistunut lasten ja nuorten valmennukseen. Reetta on helposti lähestyttävä ja iloinen persoona, ja hänen tunneillaan mennään liikunnan ilo edellä!