MP mama Pilates

MP Mama Pilates tunnit ja kurssit ovat suunnattu vauvojen äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä tehokkaaseen palautumiseen tähtääviin harjoitteisiin, joissa luodaan uudelleen hermotusta ja kytkentöjä keskivartalon tukilihaksiin. Syvien keskivartalon lihasten, ja koko tukilihaksiston vahvistamisen lisäksi teemme paljon avaavia liikkeitä, jotka tuovat helpotusta raskauden ja vauva-arjen tuomiin lihaskireyksiin selkä- ja niska-hartiaseudulla.

Voit osallistua MP mama Pilates kurssille tai tunneille heti synnytyksen jälkitarkastuksen jälkeen. Vauva on tervetullut tunnille mukaan!

KURSSIT

MP mama Pilates -kurssin alussa käymme läpi hieman anatomiaa, joka auttaa ymmärtämään lihaskytkentöjä, ja niiden toimintaa. Kurssi antaa hyvän perusteen myös perus pilatesharjoitteluun, joten voit jatkaa myöhemmin harjoittelua tavallisilla pilatestunneilla.

Kursseja järjestetään pääsääntöisesti 1 krt/ syky ja kevät.

Seuraava MP mama pilates kurssi:

  • 15.1. – 12.3.2019 (9h)
  • Ti klo 10-11
  • Hinta: 144€/ opiskelijat 129,60€/ Kausimaksua toisesta tunnista maksavat asiakkaat 115,20€
  • Ohjaaja: Anne Laakkonen

Ilmoittaudu kurssille täältä

VIIKKOTUNNIT

Kurssin päätyttyä samalla tuntipaikalla jatkuu MP mama Pilates viikkotunnit, joissa voi jatkaa kurssin jälkeistä harjoittelua, ellei ole vielä valmis siirtymään tavallisille pilatestunneille. MP mama Pilates viikkotunneille voi myös tulla mukaan, vaikka ei olisi osallistunut tunteja edeltävälle kurssille . Tässä tapauksessa olisi hyvä käydä ohjaajan kanssa läpi harjoittelun perusteet, mikäli ei ole aiemmin käynyt pilates tai Method Putkisto tunneillemme.