MP mama Pilates

MP Mama Pilates tunnit ja kurssit ovat suunnattu vauvojen äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä tehokkaaseen palautumiseen tähtääviin harjoitteisiin, joissa luodaan uudelleen hermotusta ja kytkentöjä keskivartalon tukilihaksiin. Syvien keskivartalon lihasten, ja koko tukilihaksiston vahvistamisen lisäksi teemme paljon avaavia liikkeitä, jotka tuovat helpotusta raskauden ja vauva-arjen tuomiin lihaskireyksiin selkä- ja niska-hartiaseudulla.

Kurssin alussa käymme läpi hieman anatomiaa, joka auttaa ymmärtämään lihaskytkentöjä, ja niiden toimintaa. Kurssi antaa hyvän perusteen myös perus pilatesharjoitteluun, joten voit jatkaa myöhemmin harjoittelua tavallisilla pilatestunneilla.

Voit osallistua MP mama Pilates kurssille tai tunneille heti synnytyksen jälkitarkastuksen jälkeen. Vauva on tervetullut tunnille mukaan!

Kursseja järjestetään pääsääntöisesti 1 krt/ syky ja kevät. Kurssin päätyttyä samalla tuntipaikalla jatkuu MP mama Pilates viikkotunnit, joissa voi jatkaa harjoittelua, ellei ole vielä valmis siirtymään tavallisille pilatestunneille. MP mama Pilates viikkotunneille voi myös tulla mukaan, vaikka ei olisi osallistunut tunteja edeltävälle kurssille . Tässä tapauksessa olisi hyvä käydä ohjaajan kanssa läpi harjoittelun perusteet, mikäli ei ole aiemmin käynyt pilates tai Method Putkisto tunneillemme.

Sovi yksityisopetusaika perusteita varten tai kysy mahdollisista kursseista anne@studioloft.fi / 040 717 3023

Seuraava MP mama pilates kurssi:

  • 28.8. – 16.10
  • Ti ko 10-11
  • Hinta: 128€
  • Ohjaaja: Anne Laakkonen

Ilmoittaudu kurssille täältä