MP mama Pilates

MP Mama Pilates tunnit ja kurssit ovat suunnattu vauvojen äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä tehokkaaseen palautumiseen tähtääviin harjoitteisiin, joissa luodaan uudelleen hermotusta ja kytkentöjä keskivartalon tukilihaksiin. Syvien keskivartalon lihasten, ja koko tukilihaksiston vahvistamisen lisäksi teemme paljon avaavia liikkeitä, jotka tuovat helpotusta raskauden ja vauva-arjen tuomiin lihaskireyksiin selkä- ja niska-hartiaseudulla.

Ennen tunnille osallistumista on hyvä käydä läpi ohjaajan kanssa peruskäsitteet, ja pilatesharjoitteulun perusteet, jolla varmistetaan, että harjoittelu tunnilla on turvallista ja tehokasta palautumista ajatellen. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa tunnille, etkä ole käynnyt alkeiskurssia, ota yhteyttä, niin voimme sopia sinulle sopivan aloituksen.

Tunnille voi osallistua heti synnytyksen jälkitarkastuksen jälkeen. Vauva on tervetullut tunnille mukaan!

MP Mama pilates –kurssi 30.1. – 27.3. tiistaisin klo 10 – 11

MP Mama Pilates harjoittelun perusteet ti 27.3. klo 11.15-12.15. 

MP Mama pilates viikkotunnit 3.4. alkaen tiistaisin klo 10-11

Kurssin loputtua MP mama pilates jatkuu samaan aikaan tiistaisin viikkotuntina. Viikkotunnille 3.4. alkaen voi osallistua käytyään ensin MP mama Pilates harjoittelun perusteet ti 27.3. klo 11.15-12.15. Jos perusteiden ajankohta ei sovi, ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sopiva aloitustapa.

HINTA:

  • 144€ , sisältää perusteet-tunnin, sekä loppukauden MP mama Pilates tunnit 22.5. saakka (yht.9h). Poissaolojen tullessa korvausmahdollisuus kaikilla Studio Loftin tunneilla.
  • 5 x kortti: 95€ . Kortti on voimassa 3kk. Käy kaikilla Studio Loftin 60min tunneilla, sekä 6€ lisämaksulla myös 90min Method Putkisto tunnilla.
  • kertamaksu 21€

Ilmoittaudu mukaan varaamalla tunneille (myös MP Mama Pilates perusteet-tunnille) paikat tuntivarausjärjestelmän kautta täältä