Method Putkisto

Method Putkisto (MP) on Marja Putkiston kehittämä kansainvälisen maineen saavuttanut kehonhallintamenetelmä, jota on opetettu tuloksellisesti jo 30 vuoden ajan. Marja on myös julkaissut metodeistaan useita kirjoja. Method Putkisto on valittu yhdeksi Suomen kansainvälisistä menestystuotteista.

 Method Putkiston tavoitteena on oman kehon tuntemus, kehon kokonaisvaltainen tasapaino ja liikkumisen vapaus. Tasapaino koostuu vahvoista selkärankaa tukevista syvistä lihaksista ja elastisesta, tasapainoisesta lihaksistosta, jolloin keho asettuu sen keskilinjalle, neutraaliasentoon. Method Putkisto harjoittelu vie kohti oman kehon optimia, jolloin kehossa on hyvä olla ja liikkua. Method Putkisto opettaa oman kehon kuuntelua, ymmärtämistä, hahmottamista, tuntemista. 

Menetelmään kuuluvat:

  •  MP syväjumppa harjoitteet – vahvistavat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia
  • MP syvävenytysharjoitteet – pidentävät kireät ja lyhentyneet lihakset
  • MP syvähengitysharjoitteet – vahvistavat pallean kimmovoimaa ja tukevat rintakehää

Tulokset:

Harjoittelun tuloksena lihasten kimmoisuus paranee, liikkuvuus laajenee ja olo vetreytyy. Verenkierto ja nestekiero tehostuu, jolloin kuona-aineiden poistuminen elimistöstä tehostuu ja olo energisoituu. Uni syvenee, ja erilaiset kiputilat hellittävät tai poistuvat kokonaan. Lihastasapaino ja koordinaatiokyky paranevat, loukkaantumisriski vähenee. Pitkäjänteisen harjoittelun tuloksena luustosi asettuu kohti sen optimia, ja ryhti asettuu hyvään kannatukseen. Opit itse hahmottamaan ja tunnistamaan oman keskuslinjasi ja keskuspisteesi sekä pystyt luomaan yhteyden selkärankaasi ja hermotukseesi. 

Viikkotunnit

Method Putkisto tunnit sopivat kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Tunneilla on avoin taso. Viikkotunneille varaukset tuntikalenterin kautta -> https://www.studioloft.fi/wp/tuntikalenteri-varaa/

Mikäli Method Putkisto harjoittelu ei ole sinulle aiemmin tuttua, osallistuthan alkeiskurssille ennen tunnille osallistumista, tai varaa yksityistunti. Seuraavat alkeiskurssit löydät täältä -> https://www.studioloft.fi/wp/kurssit-workshopit/