Kurssit & workshopit

Ilmoittaudu kurssille tai workshoppiin

UUSI ASIAKAS! Rekisteröidy tuntivarausjärjestelmään tästä

Lue ehdot ja käytännöt tästä

Seuraavat kurssit ja workshopit

Energeettinen kehonhuolto ja syvävenyttely

 • 5.9.-12.12.
 • Ke klo 19-20.30
 • Hinta: 330€ (297€, Opiskelijat, Suomen Yrittäjät -jäsenet, perhealennus)
 • Ohjaaja: Heini Harjaluoma

IILMAINEN ESITTELYTUNTI KURSSISTA KIINNOSTUNEILLE ke 22.8. klo 19-20.30. Esittelytunnille ilmoittautuminen myös yllä olevalla lomakkeella. Pelkälle esittelytunnille ilmoittautuminen ei vaadi rekisteröitymistä Studio Loftin varausjärjestelmään. Ruksi kuitenkin rekisteröitymislaatikko, muuten lomaketta ei voi lähettää. 

Keholähtöinen stressinhallintakurssi varmistaa itsellesi tasapainoisemman syksyn ja säännöllisen ajan juurruttaa itsestä huolehtiminen osaksi omaa arkea!

Kurssilla työstämme tietä takaisin kehoon ja alamme tunnistaa itsessämme uusia mahdollisuuksia. Tunneilla pääset hoitamaan omaa työvälinettä kehoa monella tasolla ja saat mahdollisuuden tutustua kehoosi ja itseesi uudesta näkökulmasta. Sinulla on tilaisuus päivittää oma tilanne uuteen!

Energeettisen kehonhuollon ja syvävenyttelyn pitkällä kurssilla kiinnitetään huomiota kehonosiin jotka eivät ole aiemmin saaneet huolenpitoa, ovat jumissa ja kaipaavat työstämistä.
Tehokkaita liikkeitä ja venytyksiä syvennetään ja lihakset ja nivelet avataan uuteen tilavuuteen tietoisen hengityksen, mielikuvien ja ajatuksen avulla. Kurssi energisoi edetessään ja voit löytää välineitä arkeen. Harjoittelun keskittyneisyyden luonne sallii jokaisen käynnistää itsessään parantavan prosessin.

Tunnit ohjaavat kuulemaan kehon viestejä, herkistymään kehon aistimukselle ja tulemaan tietoiseksi siinä tapahtuvista prosesseista. Kurssi huoltaa ja hoitaa kehoa ja mieltä voimakkaasti. Työstämme yhdessä matkaa kohti avonaisempaa, pitkää ja elastista tilaa kehossa.

Parannat kurssilla keskittymiskykyäsi ja luot tilaa itselle omassa elämässäsi.
Kokemus auttaa sinua myös rauhoittamaan itselle keskittymistilan fokusoida, kokea olennainen ja vastaanottaa oivalluksia.

Kurssille voidaan ottaa rajoitettu määrä osallistujia.
Paras vaatetus tunneille joustava liikuntaan sopiva vaatetus, pitkät hihat ja lahkeet. Voit myös ottaa lämpimän yläosan ja villasukat lämmittämään rentoutuksessa.

Tankotanssin alkeiskurssi Täynnä

 • 14.8.-25.9.  (yht. 7h)
 • Ti klo 17-18
 • Hinta: 112€
 • Ohjaaja: Hanna Knihtilä

Kurssilta saat hyvän startin tankotanssiharrastukselle. Tunneilla tutustutaan peruspyörähdyksiin, sekä staattisiin peruspitoihin tangolla, kuten istuminen ja seisominen tangolla, tangolla kiipeäminen, sekä perusinvertti. Teemme myös kehonhallinta-, voima- ja liikkuvuusharjoitteita.  Varusteiksi tarvitset lyhyet shortsit staattisia pitoja varten, joiden päälle voit halutessasi pukea pitkälahkeiset housut pyörähdysharjoitteluiden ajaksi. Ota mukaasi myös pieni pyyhe, jolla voit kuivata tankoa ja ihoasi.

Pilates & Method Putkisto peruskurssi

 • 15.8.-26.9. (yht.7h)
 • Ke klo 19.30-20.30
 • Hinta: 112€
 • Ohjaaja: Anne Laakkonen

Kurssilla tutustut sekä Pilates- että Method Putkisto (MP) menetelmiin. Kurssin tavoitteena on antaa hyvä pohja Pilates- ja MP harjoitteluun, mutta myös ymmärrystä kehon optimaalisesta käytöstä ja hyvistä kehon linjauksista jokapäiväisessä arjessa niin, että keho voisi hyvin ja pysyisi toimintakykyisenä, olitpa sitten urheilija, tai toimistotyöntekijä.

Kurssilla opettelemme rakentamaan ja vahvistamaan kehon syvää ydintukisysteemiä, joka koostuu selkärankaa lähinnä olevista syvistä tukilihaksista, sekä tunnistamaan ja hallitsemaan selkärangan asentoa ja liikettä. Nämä ovat sekä Pilates- että Method Putkisto harjoittelun pohja.

Käymme huolella läpi harjoittelun perusteet sekä teoriassa, että käytännön harjoitteilla. Tutkimme anatomiaa, joka auttaa ymmärtämään kehon linjauksia ja lihaskytköksiä. Harjoitteiden avulla opettelemme kehon lihaskerrosten aktivoimista syvistä kohti pinnallisia lihaksia, liikkeen hallintaa keskivartalosta käsin, sekä lapatuen käyttöä. Tutustumme Method Putkisto syvävenytys- ja syvähengitys harjoitteisiin, joilla saat kehoosi tilan ja elastisuuden tuntua, lihaskireyden hellittävät ja hengitys kulkee vapaammin.

Kurssin aikana saat kehoosi parempaa tuntemusta ja hallittua liikkuvuutta. Molemmat menetelmät yhdessä antavat loistavat välineet hyvinvoinnin parantamiseen tai sen ylläpitämiseen, selkä- ja nivelongelmista eroon pääsemiseen, ja kehon kokonaisvaltaiseen tasapainottamiseen istumatyön tai raskaan fyysisen kuormituksen vastapainoksi.

 

MP mama Pilates -kurssi

 • 28.8. – 16.10
 • Ti ko 10-11
 • Hinta: 128€
 • Ohjaaja: Anne Laakkonen

MP Mama Pilates kurssi on suunnattu vauvojen äideille. Kurssilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä tehokkaaseen palautumiseen tähtääviin harjoitteisiin, joissa luodaan uudelleen hermotusta ja kytkentöjä keskivartalon tukilihaksiin, ja palautetaan vatsalihasten erkaumaa. Syvien keskivartalon lihasten, ja koko tukilihaksiston vahvistamisen lisäksi teemme paljon avaavia liikkeitä, jotka tuovat helpotusta raskauden ja vauva-arjen tuomiin lihaskireyksiin selkä- ja niska-hartiaseudulla. Tunnille voi osallistua heti synnytyksen jälkitarkastuksen jälkeen. Vauva on tervetullut tunnille mukaan!