Studio Loftin liiketoiminta myydään

1.8. 2020 alkaen toimintaa jatkaa Studio Loiste

Mikään ei ole pysyvämpää, kuin muutos. Elämä vie eteenpäin myös meitä Studio Loftin omistajia. Olemme tehneet kirpaisevan, mutta itsellemme tarpeellisen päätöksen myydä Studio Loftin liiketoiminta, ja mennä elämissämme eteenpäin kohti seuraavia haasteita ja unelmia. Luopumisen ja irtipäästämisen vaikeutta helpottaa suuresti se, että toimintaa jatkaa studiolla ohjaajina työskennelleet Hanna Kunnas, Johanna Kinnunen ja Sanni Sarlin. Me molemmat Studio Loftin omistajat, Anne ja Hanna (Knihtilä), tulemme jatkossa varmasti kuitenkin vielä vierailemaan studiolla pitämässä workshoppeja.

1.8. Toimintaa jatkaa Studio Loiste. Studio Loisteen tuntitarjonta säilyy hyvin samankaltaisena Studio Loftin tuntitarjonnan kanssa. Studio Loftin asiakkaiden yhteystiedot siirtyvät heinäkuun aikana suoraan Studio Loisteen varausjärjestelmään. Asiakkaat voivat siis jatkaa tuntien varaamista samoilla tunnuksilla kuin aiemminkin. Jos haluat poistua asiakasrekisteristä ennen yhteystietojen siirtoa, laita kesäkuun aikana viesti osoitteeseen anne@studioloft.fi, niin poistamme sinut järjestelmästä eivätkä tietosi siirry uudelle yritykselle.

Studio Loisteen nettisivut löytyvät täältä -> studioloiste.fi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *