Tiedote maksuhyvityksistä ja korvauksista

Maksetut kausimaksut ja korvaukset korona epidemian aikana

1.KEVÄTKAUSI
Korvaukset ensimmäisen kevätkauden (15.3. saakka) käymättömistä tunneista, sekä kurssit, jotka jäivät kesken, on mahdollista korvata kesällä/syksyllä. Myös sarjakorttien voimassaoloaikaa pidenennetään tarvittava määrä.

2.KEVÄTKAUSI
Jos ehdit maksaa 2.kevätkauden kausimaksun/ kurssin/ lasten tankoakrobatiamaksua toukokuuhun saakka, tai koko kevään anytimemaksun, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse anne@studioloft.fi  ja kerro, haluatko

  • käyttää kausimaksun kokonaan tai osittain videoihin ja livetreeneihin
  • siirtää kausimaksun tuleviin tunteihin kesälle tai syksylle.
  • maksun palautuksena omalle tilille. Kerro sähköpostissa tilinumerosi.

Lähetetyt kausimaksut, joita asiakas ei ole ehtinyt maksaa, on mitätöity.  Jos siis et ehtinyt maksaa 2.kevätkauden kausimaksua, voit hävittää saamasi laskun, tämä ei vaadi sinulta muita toimenpiteitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *