Online Live-tunnit alkavat!

Studio Loftin omat tunnit

Aloitamme Livestreamtunnit neljällä viikkotunnilla: Pilates, kehonhuolto, tankotanssi 1-2 ja tankotanssi 2-3. Saatamme tehdä tuntien määrään ja tarjontaan matkan varrella tarvittavia muutoksia.
Tunnit streemataan Studio Loftin suljetussa facebook ryhmässä. Jos et ole vielä mukana ryhmässä, liity tästä ! Jos et ole facebookissa, ja hauat liveihin mukaan, voimme luoda yhteyden myös esim. skypen kautta.
Online tunnit näkyvät tuntikalenterissamme ja ilmoittautuminen niille tehdään tuntikalenterin kautta.

Koska onlinetunti näkyy kaikille fb-ryhmässä oleville, osallistuminen tunnille ja siitä maksaminen perustuu luottamukseen. Oletamme, että ilmoittaudut ja maksat tunnista, jos osallistut mukaan. Tunnin jälkeen video poistetaan fb-ryhmästä, mutta tunnille ilmoittautuneet saavat siitä vielä linkin tallenteeseen, joten tunnin ohjelmaa voi harjoitella itsekseen vielä jäkikäteenkin.

Method Putkisto studioiden tunnit

Teillä on mahdollisuus osallistua myös Suomen Method Putkisto (MP) studioiden online-tunneille. Tunteja on tajolla joka arkipäivä aamuin illoin. Tuntivalikoimaan kuuluu Method Putkisto original, MP pilates, selä MP kasvoklinikka -tunnit. Pyydä ohjeet ja linkki näille tunneille osallistumiseen sähköpostitse anne@studioloft.fi. Studio Loftin asiakkaat maksavat tunnit meille Studio Loftille, ja voit käyttää samaa 1x, 5x, tai anytime maksua myös näihin tunteihin. Kerro sähköpostissa, monelleko tunnille haluat osallistua (1, 5 tai anytime)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *