Ilmajoogakurssit ja -tunnit

Starttikurssilla ja/tai starttitunneilla pääset hyvin alkuun. Voit osallistua kumpaan tahansa mukaan ilman aiempaa kokemusta perinteisestä joogasta. Starttitunneilla voit käydä niin pitkään, kuin itsellesi tuntuu sopivalta, ja siirtyä halutessasi kokeilemaan torstain ilmajooga lempeä tuntia.

Ilmajoogan starttikurssit Kerran kuukaudessa La  klo 11-13.  Seuraavat kurssit: 17.8,  14.9, 19.10, 16.11.  Ilmoittaudu täältä.

Ilmajooga starttitunnit ensimmäisen syyskauden ajan (14.10. saakka) maanantaisin klo 17-18. Ilmoittautuminen tuntikalenterin kautta täältä

Ilmajooga lempeä tunnit sopivat aloittelijoille, sekä rauhallista harjoittelua kaipaaville. Tunnin tempo on rauhallinen, tavoitteena tasapainottaa ja avata kehoa sekä rauhoittaa mieltä. To klo 19.50-20.50. Ilmoittautuminen tuntikalenterin kautta täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *