Ilmoittautuminen syksyn tunneille ja kursseille alkanut!

  • Syyskausi 1:  12.8. – 20.10.2019 (10vk)
  • Syyskausi 2:  21.10. – 22.12.2019 (9vk)

Ilmoittautuminen kaudelle: Katso tuntikalenterista haluamasi tunnit, joille haluat ilmoittautua säännölliseksi kävijäksi, ja ilmoita siitä sähköpostitse anne@studioloft.fi. Teemme varauksen puolestasi kauden kaikille kyseisille tunneille, ja lähetämme kausimaksusta laskun sähköpostiisi. Näin varmistat paikkasi haluamallesi tunnille. Voit ilmoittautua joko vain syyskausi 1:lle, tai molemmille syyskausille samalla kertaa. Jos hyödynnät early bird tarjouksen, kerro käytätkö sen vain ensimmäiseen syyskauteen, vai maksatko molempien syyskausien kausimaksut kerralla, jolloin saat alennuksen koko syksyn tunneista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *