Perheliikunta (3-5v lapset) kurssi

  • 3.2.-17.2.2019 (3 x 45min)
  • Su klo 11-11.45
  • Hinta: Vanhempi + lapsi 50€
  • Ohjaaja: Reetta Lagerström

Kurssilla lapsi pääsee oman vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa liikkumaan yhdessä liikunnallisten leikkien, pelien ja akroilun parissa. Lapsen motorisia taitoja kehittävät tehtävät ovat hauskoja, kun ne saa tehdä yhdessä oman vanhemman, tai tärkeän aikuisen kanssa, ja samalla aikuinen saa monipuolisen, vetreyttävän liikuntahetken. Yhdessä tekemisen, liikkumisen ja oppimisen ilo on kurssin keskiössä.

Kurssin ohjaaja Reetta Lagerström on kokenut perheliikunnan ja lasten liikunnan ohjaaja, sekä joogaohjaaja (RYT 500). Reetta on valmistunut Vierumäen urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi, ja on tutkinnossaan erikoistunut lasten ja nuorten valmennukseen. Reetta on helposti lähestyttävä ja iloinen persoona, ja hänen tunneillaan mennään liikunnan ilo edellä!

Kurssille ilmoittautuminen ilmoitautumislomakkeella täältä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *