Tankoakrobatiatunnit palaavat tarjontaan

  • Lauantaisin klo 13.30-14.30 ja torstaisin klo 17-18

Tankoakrobatiatunti on akrobatia- ja lihaskuntotunti, jossa harjoittelemme akrobaattisia liikkeitä tangolla, sekä teemme voima- ja kehonhallintaharjoitteita  oman kehon painolla, tankoa hyväksi käyttäen. Harjoittelemme tankotanssista ja kiinalaisesta tolppa-akrobatiasta tuttuja liikkeitä, mutta tällä tunnilla ei ole tanssillisia elementtejä. Harjoittelemme erilaisia nostoja, mm. Invert, olkanousu, deadlift ja muscle up. Harjoittelemme myös käsilläseisontaa lattiatasolla ja tangolla sekä teemme harjoitteita ihmislippua varten. Kaikkiin liikkeisiin tutustumme kuitenkin progressioiden kautta, jotta jokainen saa omalle tasolleen sopivaa haastetta. Käymme läpi myös tekniikkaa tarkasti, jotta kehon käyttö on taloudellista ja vältytään rasitusvammoilta. Tämä tunti on takuuvarma kokovartalotreeni!

Tunnilla on avoin taso. Tunti sopii kaikille kehonpainoharjoittelusta ja akrobatiasta kiinnostuneille miehille ja naisille,  jotka kaipaavat hauskaa ja tavanomaisesta poikkeavaa treeniä.

Iloittautuminen tuntikalenterin kautta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *