MP mama Pilates

MP Mama Pilates tunnit ovat suunnattu vauvojen äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä tehokkaaseen palautumiseen tähtääviin harjoitteisiin, joissa luodaan uudelleen hermotusta ja kytkentöjä keskivartalon tukilihaksiin, ja palautetaan vatsalihasten erkaumaa. Syvien keskivartalon lihasten, ja koko tukilihaksiston vahvistamisen lisäksi teemme paljon avaavia liikkeitä, jotka tuovat helpotusta raskauden ja vauva-arjen tuomiin lihaskireyksiin selkä- ja niska-hartiaseudulla. Tunnille voi osallistua heti synnytyksen jälkitarkastuksen jälkeen. Vauva on tervetullut tunnille mukaan!

MP mama Pilates harjoittelun perusteet -alustus 23.10 klo 9.30-10, viikkotunnit 23.10-18.12. ti klo 10-11.

Alustus on suunnattu uusille asiakkalille, jotka haluavat osallistua MP mama pilates viikkotunneille.

Lue lisää täältä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *