Lasten ilmajooga kurssi

  • 5.6.-26.6. (Yht. 4h)
  • Ti klo 18.15-19.15
  • Hinta: 65€
  • Ohjaaja: Anne Laakkonen

Kurssi on suunnattu 7-12 vuotiaille lapsille. Ilmajoogassa yhdistyy ilma-akrobatia ja perinteinen jooga. Ilmajoogassa tehdään katosta vyötärön korkeudelle roikkuvan kangaslenkin, eli joogaliinan avulla erilaisia riipuntoja, venytyksiä ja lihaskuntoliikeitä. Kurssilla harjoitellaan monipuolisia ilmajoogaharjoitteita, jotka vahvistavat kehonhallintaa, toiminnallista voimaa ja liikkuvuutta.  Joogaliina antaa sopivasti mielenkiintoista haastetta ja hauskuutta, mutta toisaalta myös rauhoittaa ja rajaa oman tilan olla ja kokea. ”Temppujen” harjoittelun myötä tavoite on asteittain oppia tutkimaan, hahmottamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa, sen liikettä, asentoa ja hengitystä. Joogaliina toimii tässä mainiona, lempeänä välineenä mahdollistaen likkeen kokemisen kaikkiin suuntiin, ylös, alas ja sivuille, antaen sopivasti tukea. Liikkumisen lisäksi harjoittelemme myös sopivassa määrin rauhoittumista ja rentoutumista.

Ilmoittaudu täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *